Alleverkeersborden.nl = TrafficSupply BV

Dit is Team TrafficSupply. Een club enthousiaste vak'gekkies' met ieder zijn specifieke kennis en kwaliteit op het gebied van verkeersborden, scheepvaarttekens en/of hoe deze gemonteerd en geplaatst moeten worden. Sommige al meer dan 25 jaar en met elkaar hebben wij meer dan 180 jaar werkervaring in de verkeersbranche.  Wij hebben met TrafficSupply een productportfolio opgebouwd van meer dan 15.000 artikelen die met het verkeer of veiligheid te maken hebben.

Wij willen onze kennis delen

Met deze informatieve website Alleverkeersborden.nl willen wij de kennis en informatie die wij in al die jaren hebben opgebouwd met jou delen. Wij hebben alle standaard verkeersborden conform het regelemen voor verkeerstekens (RVV) voor je op een rij gezet. Je vindt hier de officiele betekenis zoals die in het wetboek staat maar we hebben ook waar dat nodig leek een simpelere uitleg gegeven van het verkeersbord. En wij maken niet alleen de Nederlandse verkeersborden, hier vindt je ook een compleet overzicht van alle Belgische verkeersborden, officiële scheepvaarttekens en veiligheidspictogrammen. 

Je mag hier afbeeldingen en posters downloaden en printen maar we hebben ook posters laten drukken die je gratis kunt bestellen. Je kunt je kennis gaan testen in een quiz, online memorie spelen en puzzels maken. En je kunt kleurplaten met verkeersborden of informatiebladen over reflecterende folie downloaden en printen. Alleverkeersborden.nl is de ideale bron voor bijvoorbeeld een spreekbeurt over verkeersborden. Of misschien wil je jouw kennis testen van scheepvaart- of  verkeersborden voor het geval dat jij je rij- of vaarbewijs wilt halen.

Hè, kan ik een verkeersbord kopen?

We zitten dus allemaal al een tijdje in de branche en horen dan ook vaak op feestjes .. 'hè verkeersborden? die maakt de ANWB toch, kan ik die ook laten maken dan?' Ja dus!

Verenigingen van eigenaren, terreinen van bedrijven, scholen en ziekenhuizen, maar bijvoorbeeld ook een camping heeft te maken met verkeersregels en vaak ook parkeerproblemen. Wij zien bijvoorbeeld creatieve parkeerborden, gemaakt door reclamebedrijven, die totaal niet aan de geldende richtlijnen voldoen. Maar we zien ook lelijke parkeerborden die wel aan de richtlijnen voldoen maar waar totaal niets van creativiteit in terug te vinden is. 

Wij zijn in 2006 al gestart met onze eertse webshop Informatiebord.nl en wilde het van begin af aan sneller, creatiever en vooral slimmer doen dan de verkeersbord fabrikanten en reclamebureau's. Er is in 2008 een hele innovatieve SignEditor™ ontwikkeld waarmee jij binnen de kaders en richtlijnen van verkeerstekens ook parkeerborden kunt ontwerpen. Inmiddels beheren we meer dan 10 webshops in binnen en buitenland en zijn we nog lang niet klaar!

Lees hier meer over al onze Creatieve Services & Diensten (gaat naar website TrafficSupply)

TrafficSupply vs Branches

Onze webshops

TrafficSupply is met zijn meerdere webshops de grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en verkeer gerelateerde producten.

Wij hebben webshops op het gebied van verkeer, elektrisch rijden, scheepvaart, veiligheid en thema’s. Hieronder vallen o.a. de sites Informatiebord.nl, Oplaadpaal-kopen.nl, Scheepvaartbord.nl, Snelheidsdisplaykopen.nl, Veiligheidsbord.nl, Verkeersspiegelkopen.nl, Huisnummerpaalkopen.nl, Buurtpreventiebord.nl en RookvrijTerrein.nl.  

Lees hier meer over al onze Webshopconcepten (gaat naar website TrafficSupply)

Duurzame informatiedragers 

Wij produceren bij TrafficSupply in Hattem niet alleen alle soorten en modellen verkeersborden. Eigenlijk produceren wij hele duurzame aluminium informatiedragers die in weer en wind jarenlang buiten moeten staan. Dat zijn bijvoorbeeld echte scheepvaarttekens of bewegwijzering naar een bed & breakfast. Maar buurtpreventieborden en veiligheidspictogrammen garanderen wij ook tot wel 15 jaar en worden ook standaard afgewerkt met een UV werende anti-graffiti toplaag.

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, wij maken één gepersonaliseerd parkeerbordje met jouw logo maar ook duizenden rookvrije generatie borden voor alle scholen en ziekenhuizen in Nederland en België. Kortom wij maken alle soorten 99% hufterproof informatieborden voor de landgoedeigenaar tot en met de speeltuinvereniging en van de wegbeheerder en aannemer tot en met een grappig straatnaambord op jouw slaapkamer.

TrafficSupply B.V.

Lindenhof 7                      ↔  routebeschrijving
8051 DD HATTEM
Nederland

T. +31 (0)38 79 200 70    (werkdagen 8.00 - 17.00)
F. +31 (0)38 79 200 78    E-mail info@trafficsupply.nl

KvK nummer 63633175    BTW nummer NL8553.25.008.B01 

Download Brondocument / Sourcedocument

Stel je vraag!